Wat vliegt de tijd!

woensdag, 16 november 2016 17:19

Wat vliegt de tijd!

Bekijk ik zonet  onze Facebook pagina en verschijnt er een mededeling van Facebook  “mis nooit 1 herinnering”. Eén muisklik verder -nee ik ben niet nieuwsgierig , ik ben een vrouw- lees ik de blog van “ons” Chloë d.d. 13/11/15.

https://www.juweliersclaessens.be/blog/item/33-inspiratie-uit-kopenhagen

Wat gaat een jaar toch snel, en hoeveel is er alweer veranderd.

Ik lees enkele regels, eigenlijk lees ik diagonaal en bekijk de geposte foto’s. Het gevoel te moeten schrijven overvalt me en ik kruip in m’n pen.


Chloë schrijft onder andere over de lancering van onze nieuwe website en over kersverse mama’s. Haar leefwereld, toen mama van de 11 maanden jonge Lou.

Wel,  1 jaar geleden, Chloë in Kopenhagen ….was er nog geen sprake van een tweede kleinkind. En nu, nog 3 weken, al denk ik niet dat we nog 3 weken zullen moeten wachten, mogen we ons 2de “Noutje” verwachten, zoals kleinkind nr 1 ons verbetert wanneer we hem roepen. Noutje wordt dus “grote” broer en ik, ik word voor de 2de keer nonna, voor oma of meter voel ik me nog net iets te jong. We hebben vorige maand nog maar net heel uitbundig met vele lieve vrienden en familie mijn 50 lentes ;-) gevierd.

Verder schrijft Chloë ook over hoe zot ze wel is van het Scandinavisch design. Binnenkort mag ze zich volledig uitleven in het uitkiezen van decoratief en nuttig design. Zeker van dat er hier en daar een Scandinavisch toetsje zal tussen zitten.

Onze winkel wordt namelijk totaal vernieuwd. Na 14 jaar beginnen zich hier en daar mankementjes te vertonen en we hebben dan ook beslist om het grondig aan te pakken.  In januari gaan de deuren 1 maand dicht. Wij vliegen er in, alles vliegt er uit en “jongbloed” Chloë komt met nieuwe ideeën voor een fris interieur.

Wij zijn alvast benieuwd naar het eindresultaat en kijken er met ons drietjes naar uit om jullie in februari te ontvangen in onze leuk en huiselijk atelier-winkel.

Ook over een nieuw logo wordt volop gebrainstormd in samenwerking met de jonge graficus Heike http://www.lemongraphics.be maar dat is nieuws voor later...

Nu nog even volle concentratie naar het einde van ‘t jaar met een heleboel nieuwe ontwerp-transformatie-bestellingen voor de kerst/nieuwjaarsperiode en … HOhohohooo vele eindejaarskoopjes aan -30% !

Bij deze wens ik, samen met zus en dochter, jullie een vredig eindejaar toe en 365 mooie, gezonde liefdevolle dagen,

Isabelle

VerbouwingenwinkelIMG 5115

uitverkoop2